043 6012221

Slide background
Slide background
Slide background

Over BOTAXI

50 Jaar BOTAXI

BOTAXI bestaat uit een taxi en autotransport onderneming. Het bedrijf BOTAXI bestaat al meer dan 50 jaar en is gevestigd in de toeristenplaats Valkenburg aan de Geul. BOTAXI is het grootste taxibedrijf in Valkenburg en is niet alleen bekend bij de inwoners en de vele horeca ondernemingen maar ook bij de duizenden toeristen die Valkenburg jaarlijks bezoeken.
Buiten het reguliere taxivervoer verzorgt BOTAXI ook schoolvervoer, vervoer bij evenementen zoals bedrijfsfeesten en uitstapjes, vervoer naar de verschillende vlieghavens of zelfs naar uw vakantiebestemming. Ook kunt u bij BOTAXI terecht voor uw bruidsauto en volgauto's, ook is er een shuttlebus die door Valkenburg rijd waar u tegen een gereduceerd tarief kunt meerijden.

Naast het taxibedrijf beschikt BOTAXI ook over een autotransportbedrijf waar u 24 uur 7 dagen per week in binnen of buitenland bij terecht kunt voor het bergen van uw gestrand voertuig of als u gewoon een auto wil laten vervoeren. Natuurlijk geldt dit ook voor uw motor. Bergingscentrale Maastricht zoals het bergingsbedrijft heet heeft diverse vaste klanten die regelmatig gebruik maken van de verschillende autotransporters die het bedrijf bezit. Bergingscentrale Maastricht beschikt ook over grotere autotransporters voor het vervoer van campers, grote Amerikaanse auto's, 4 x 4 voertuigen of meerdere auto's.
Kijk op de website van bergingscentralemaastricht.nl voor meer informatie.

U kunt BOTAXI vinden op:
BOTAXI
Koningin Julianalaan 13B
6301GT Valkenburg a/d Geul
Tel: 043-6012221

Bergingscentrale Maastricht is onlangs verhuisd van Maastricht naar Margraten en is te vinden op:
Bergingscentrale Maastricht
Aan de Fremme 5
6269 BK Margraten
www.bergingscentralemaastricht.nl
Tel: 043-3612758

50 Jaar BOTAXI