BOTAXI

Het juiste vervoer
voor elke gelegenheid

Groepsvervoer

BOTAXI biedt ook de mogelijkheid om groepen te vervoeren. Dit doen wij ongeacht de grote van de groep of de afstand naar het reisdoel. Per bus vervoeren wij maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kunnen wij ook onze 19-peroons mini touringcar inzetten.

Straattaxi

Het traditionele taxi vervoer rekenen wij nog steeds tot onze vaste taken. Voorzien van de modernste navigatie en computersystemen wordt u vlot en comfortabel naar uw bestemming vervoert.

Of het nu gaat om een gezellig uitstapje, mooie bruidsstoet of naar de luchthaven, onze gekwalificeerde en gemotiveerde chauffeurs brengen u weer veilig thuis.

Op deze manier is het parkeerprobleem opgelost en de BOB geregeld!

Rolstoel vervoer

Wij beschikken tevens over meerdere bussen voor het vervoer van mindervalide en/of rolstoelgebruikers.

Deze bussen zijn speciaal ingericht voor het vervoeren van één of meerdere rolstoelen en voorzien van gecertificeerde vastzet systemen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

Luchthaven vervoer

Graag onbezorgd en op tijd aankomen op de luchtenhaven?
Met onze luxe Mercedes E klasse of 8-persoons busjes brengen wij u comfortabel tot aan de ingang.

19-peroons mini touringcar

Dagelijks brengt en haalt BOTAXI klanten op vanuit verschillende adressen in het Heuvelland om ze naar hun bestemming te brengen.

BOTAXI kan zowel voor kleine als grote groepen het vervoer uit handen nemen. 

Zakelijk vervoer

Met een ruime ervaring op het gebied van zakelijk vervoer weten wij inmiddels wat u als klant van ons verwacht. Gezien het uitgebreide en veelzijdige wagenpark kunnen we voor ieder reisgezelschap een passende oplossing bieden.

Bent u op zoek naar uitstekend zakelijk vervoer met betrouwbare en professionele chauffeurs, dan moet u bij BOTAXI zijn. Wij staan altijd voor u klaar en binnen no-time voor uw deur.

BOTAXI brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Maastricht of Aken, een onverwachte rit naar Berlijn? Ook voor bestemmingen die verder weg liggen kunt u bij BOTAXI terecht.

Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Hierdoor verdwijnt een hoop extra administratie aan uw kant. Verder kunt u van iedere rit een specifiek rapport opvragen.

Heeft u specifieke wensen of zaken waar wij rekening mee dienen te houden kunt u dit bij de reservering kenbaar maken. Reserveren kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via 043-4504050.                   

Ziekenvervoer

Wanneer u zelf niet in staat bent om naar een ziekenhuis of medisch specialist te gaan voor een medische behandeling, kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer. Om gebruik te maken van dit vervoer, heeft u een machtiging nodig. U kunt een aanvraag tot zittend ziekenvervoer indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit formulier dienen u en de behandelend arts in te vullen.

Indien u in het bezit bent van een machtiging, kunt u gebruik maken van het ziekenvervoer van BOTAXI. Wij rijden voor nagenoeg alle zorgverzekeraars en nemen alle administratieve handelingen met betrekking tot het declareren van de kosten bij u uit handen. Houdt er wel rekening mee dat alle zorgverzekeraars een eigen bijdrage rekenen voor dit vervoer.

Onze ervaren en vakbekwame chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het diploma Levens Reddend Handelen. Jaarlijks vindt er nascholing plaats wat tevens een vereiste is binnen het TX-Keurmerk.

Heeft u vragen over het aanvragen of verlengen van een machtiging? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.