0436012221

Slide background
Slide background
Slide background

 

Zakelijk vervoer


Met een ruime ervaring op het gebied van zakelijk vervoer weten wij inmiddels wat u als klant van ons verwacht. Gezien het uitgebreide en veelzijdige wagenpark kunnen we voor ieder reisgezelschap een passende oplossing bieden.

Bent u op zoek naar uitstekend zakelijk vervoer met betrouwbare en professionele chauffeurs, dan moet u bij Taxi van Loo zijn. Wij staan altijd voor u klaar en binnen no-time voor uw deur.

Taxi van Loo brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Maastricht of Aken, een onverwachte rit naar Berlijn? Ook voor bestemmingen die verder weg liggen kunt u bij Taxi van Loo terecht.

Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Hierdoor verdwijnt een hoop extra administratie aan uw kant. Verder kunt u van iedere rit een specifiek rapport opvragen.

Als u vragen heeft of als u een rit wilt reserveren stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met onze centrale op telefoonnummer 043 450 4050.