Botaxi bestaat uit een taxi en autotransport onderneming. Het bedrijf Botaxi bestaat al meer dan 30 jaar en is gevestigd in de toeristenplaats Valkenburg aan de Geul. Botaxi is het grootste taxibedrijf in Valkenburg en is niet alleen bekend bij de inwoners en de vele horeca ondernemingen maar ook bij de duizenden toeristen die Valkenburg jaarlijks bezoeken.
Buiten het reguliere taxivervoer verzorgt Botaxi ook schoolvervoer, vervoer bij evenementen zoals bedrijfsfeesten en uitstapjes, vervoer naar de verschillende vlieghavens of zelfs naar uw vakantiebestemming. Ook kunt u bij Botaxi terecht voor uw bruidsauto en volgauto's, en sinds kort heeft Botaxi ook een shuttlebus die door Valkenburg rijd waar u tegen een gereduceerd tarief kunt meerijden. Voor meer informatie kunt u op nevenstaande linken klikken of rechtstreeks met ons contact opnemen.
Naast het taxibedrijf beschikt Botaxi ook over een autotransportbedrijf waar u 24 uur 7 dagen per week in binnen of buitenland bij terecht kunt voor het bergen van uw gestrand voertuig of als u gewoon een auto wil laten vervoeren. Natuurlijk geldt dit ook voor uw motor. Ook hier heeft Botaxi diverse vaste klanten die regelmatig gebruik maken van de verschillende autotransporters die Botaxi bezit. Onlangs heeft Botaxi een grotere autotransporter aangeschaft waardoor ook het vervoer van campers, grote Amerikaanse auto's, 4 x 4 voertuigen of meerdere auto's geen probleem meer vormt. Kijk op het autotransport gedeelte van deze site voor meer informatie.


U kunt Botaxi vinden op:

Koningin Julianalaan 13B
6301GT Valkenburg a/d Geul

Tel: 043-6012221 Fax: 043-6016405